Aksion Oferta Toner
Modeli Toshiba E-Studio 857
Lloji Bardhe e Zi
Shpejtesia
Opsionet Print/Copy/Scan
  Select
Modeli e-STUDIO2555CSE
Lloji Bardhe e Zi / Kolor
Shpejtesia -
Opsionet print/copy/scan
  Select
Modeli Ricoh 4000
Lloji Bardhe e Zi
Shpejtesia -
Opsionet print/copy/scan
  Select
Keshilla Servisim Mirembajtje
Untitled Document

Sherbimet e keshillimit :
Per te ruajtur avantazhin ne konkurence ju duhet te dini cdo gje per ceshtjet dhe mundesite.
Astronik eshte dora udheheqese e shkelqyer ne sfond biznesi i cili leviz vazhdimisht.
Keshtu qe pa e kuptuar plotesisht se cfare gjendet dhe si duhet perdorur punen tuaj eshte e lehte qe te beni gabime qe ju kushtojne shume.
Por si mund te ecni ju duhe kaluar cdo pengese ...
Me sherbimet e keshillimit te Astronik ju keni nje partner me dije i cili mund te ju udheheq ne procesin e marjes se vendimeve dhe t'ju ndihmoje te shmangni cdo pengese.

Toshiba e-Studio 306 LP